طرز تهیه 16 غذا با تن ماهی سریع و خوشمزه
به گزارش وبلاگ دوست، درست کردن غذا با تن ماهی برای علاقمندان به تهیه غذاهای سریع و دریایی بسیار لذت بخش است. از آن دسته کنسروهایی است که هم به تنهایی مزه لذیذی دارد و هم از آن برای تهیه انواع غذاهای مختلف استفاده می گردد. از بگیرید تا پاستا و کوکو و املت؛ همه با استفاده از یک قوطی کنسرو تن ماهی آماده می شوند. در این مقاله از در می توانید با روش تهیه چند مدل انواع خوراک و غذای برنجی با تن ماهی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص انواع غذا با تن ماهی پاسخ خواهیم داد.
انواع غذا با تن ماهی
تن ماهی یک غذای مفید و پرطرفدار است که به صورت کنسروی در بیشتر فروشگاه ها یافت می گردد. خیلی از افراد عاشق طعم تن ماهی با برنج و نان هستند و عده زیادی نیز ترجیح می دهند تن ماهی را در ترکیب با سایر غذاها میل نمایند.
به خاطر داشته باشد که برای درست کردن انواع غذا با تن ماهی حتما کنسرو تن ماهی را برای 20 دقیقه بجوشانید و بعد بهره ببرید. تنوع غذا با تن ماهی واقعاً بی نظیر است. شما می توانید هر مدل غذایی را با تن ماهی آماده کنید.
املت تن ماهی، پلو مخلوط و حتی کوکو و پاستای تن ماهی تنها بخشی از غذاهای خوشمزه ای هستند که با این کنسروهای ماهی خوشمزه درست می شوند. اما طرز تهیه غذا با تن ماهی و برنج چگونه است؟ آیا چیزی در خصوص روش آماده کردن غذا با تن ماهی و گوجه و یا حتی خوراک تن ماهی با نخود فرنگی می دانید؟ در ادامه این بخش می توانید با روش آماده کردن انواع غذا با تن ماهی آشنا شوید.
1- تن ماهی با برنج
پلو با تن ماهی از آن دسته غذاهایی است که به هر شکل و دستوری که پخته گردد خوشمزه و پرطرفدار است. شما می توانید تن ماهی را در کنار مخلوط با طعم های مختلف، آماده کنید. اگر در پی روش تهیه غذا با تن ماهی و برنج هستید، پس بهتر است حتماً این غذا را امتحان کنید.
گوجه پلو با تن ماهی یکی از خوشمزه ترین انواع پلو مخلوط با تن ماهی است. برای درست کردن این غذا با تن ماهی و گوجه ابتدا باید برنج را به روش همیشگی آبکش کنید. سپس در یک ماهیتابه میزانی روغن بریزید، کمی که روغن گرم شد سیر له شده و پیاز نگینی خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
حالا گوجه فرنگی را اضافه دهید. آب گوجه ها که کشیده شد، 2 قاشق را اضافه کنید و هم بزنید. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. حالا تن ماهی که بیست دقیقه جوشانده شده را به این مواد اضافه کنید. کمی که مواد با هم تفت خورد، جعفری خرد شده را اضافه کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه پلو گوجه با تن ماهی و بعلاوه آموزش پلو با تن ماهی به 3 روش مختلف می توانید به مقاله مراجعه کنید.
2- کوکو تن ماهی
برای تهیه غذا با تن ماهی و سیب زمینی، کوکوی ماهی برترین گزینه است. این غذای خوشمزه بسیار سریع درست می گردد و طعم فوق العاده ای دارد. برای درست کردن کوکو ماهی که یکی از انواع کوکوهای ساده و مقوی است ابتدا باید سیب زمینی ها را بپزید. سپس روغن تن ماهی را جدا کنید و همراه با 4 حبه سیر و پیاز و روغن زیتون در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و رنده کنید. بهتر است سیب زمینی ها را رنده کنید تا چسبناک نشوند و کوکو ماهی حالت پفکی و ترد پیدا نمایند. پوره ماهی، سیر، پیاز و روغن زیتون را با سیب زمینی ها مخلوط کنید تا یک مایه یکدست برای کوکو ماهی به دست آورید.
برای خواندن ادامه طرز تهیه کوکو ماهی تن مرحله به مرحله می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
3- املت تن ماهی
اگر دوست دارید یک غذا با تن ماهی ساده و سریع را یاد بگیرید، پیشنهاد ما املت تن ماهی است. برای درست کردن املت تن ماهی با تخم مرغ به عنوان یکی از ابتدا تابه خود را از قبل گرم کنید و حدود 1 قاشق غذاخوری روغن مایع را به آن اضافه کنید. تابه باید روی حرارت میانه گرم گردد. نگذارید تابه شما آنقدر داغ گردد که روغن بسوزد. وقتی روغن کمی داغ شد و سطح ظرف را پوشاند، تابه شما آماده است.
بعلاوه می توانید به جای روغن، از یک قاشق غذاخوری کره بهره ببرید. اگر از کره استفاده می کنید، اطمینان حاصل کنید که نمی سوزد و قهوه ای نمی گردد. قهوه ای شدن کره می تواند طعم سوخته ای را به املت شما اضافه کند. برای خواندن ادامه طرز تهیه املت تن ماهی و تخم مرغ در عرض چند دقیقه می توانید به مقاله مراجعه کنید.
4- مگشت پلو با تن ماهی
مگشت پلو یک نوع پلوی جنوبی است که به علت سبزیجات و ادویه های خوش عطری که در آن استفاده می گردد، فوق العاده خوشمزه و خوش طعم است. برای تهیه مگشت پلو از چند ساعت قبل برنج را بشویید و در آب نمک خیس کنید.
در یک تابه، کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد. سیرها را رنده یا له کنید و به رب گوجه اضافه کنید. زردچوبه، فلفل سیاه، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز و پودر لیمو را اضافه کنید تا کمی سرخ شوند.
سپس روغن تن ماهی را جدا کنید و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. ماهی تن را با پشت قاشق یا هر چیزی که در دسترس دارید له کنید تا کاملاً در مواد داخل تابه مخلوط گردد. گردوی خرد شده را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با هم تفت دهید. کشمش را اضافه کنید. نمک را بر اساس ذائقه خود اضافه کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه مگشت پلو با تن ماهی به 2 روش مختلف می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
5- سالاد تن ماهی
سالاد تن ماهی یکی از خوشمزه ترین سالادها و پیش غذاهای مهمانی و یک غذای ساده و مقوی با ریشه فرنگی است. فرانسوی ها و ایتالیایی ها به سالاد تن ماهی با انواع مخلفات علاقه زیادی دارند و معمولاً در وعده های مختلف آن را سرو می نمایند. اگر در پی روش تهیه یک غذا با تن ماهی و پیازچه هستید، بهتر است همین حالا دست به کار شوید و این سالاد بی نظیر را آماده کنید.
برای درست کردن غذای ساده و مقوی سالاد تن ماهی، ابتدا سیب زمینی ها را بپزید. تن ماهی را هم 20 دقیقه بجوشانید. سالاد تن ماهی را با ماکارونی فرمی هم درست می نمایند پس اگر از نظر رژیمی مسئله ای ندارید می توانید میزانی ماکارونی هم بپزید و آبکش کنید و به مواد سالاد اضافه کنید که در این صورت سالاد تن ماهی ایتالیایی خواهید داشت که ادویه اش فلفل پاپریکا است.
بعضی هم برای طرز تهیه سالاد تن ماهی که تبدیل به سالاد تن ماهی فرانسوی می گردد، میزانی کاهو هم پیشنهاد می نمایند که اتفاقاً طعم سالاد را خوشمزه می نمایند. برای خواندن ادامه طرز تهیه سالاد تن ماهی به چند روش مختلف می توانید به مقاله مراجعه کنید.
6- تاکو مکزیکی با تن ماهی
تاکو در زبان لاتین به معنای لقمه است. نان اصلی تاکو ترتیلا است اما آن را با نان لواش و پیتا هم می توانید درست کنید و یک فینگرفود ساده و کم هزینه و خوشمزه برای مهمانی و تولد و دورهمی هم هست.
این غذا برترین انتخاب برای تهیه غذا با تن ماهی و پنیر پیتزا است. برای درست کردن تاکو مکزیکی با تن ماهی اگر از نان پیتا یا نان لواش استفاده می کنید نان ها را چند دقیقه به حالت نان تاکو یعنی کمی خمیده در فر بگذارید تا میزانی خشک شوند، البته این کار سلیقه ای است و شما می توانید تاکو را با همان نان نرم پیتا یا لواش درست کنید.
سپس پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا سبک گردد. گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض گردد. فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیر را هم اضافه کنید. کمی که تفت خورد نمک و ادویه تاکو را اضافه کنید.
½ استکان آب اضافه کنید تا گوشت خوب پخته گردد. در نهایت آبی که اضافه نموده اید باید کاملاً بخار گردد و هیچ آب اضافی در گوشت نباشد. برای خواندن ادامه طرز تهیه تاکو مکزیکی با تن ماهی و ادویه مخصوص تاکو می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
7- پاستا ایتالیایی با تن ماهی
پاستا با تن ماهی به روش ایتالیایی یک غذای خوشمزه با تن ماهی است که از ترکیب سبزیجات معطر، گوجه فرنگی و کنسرو تن ماهی درست می گردد. برای تکمیل طعم این پاستا نیز در خاتمه میزانی پنیر پارمزان رنده شده به غذا اضافه می گردد. برای درست کردن پاستا ایتالیایی با تن ماهی ابتدا پیاز را ریز و حبه ای خرد کنید.
گوجه فرنگی ها را رنده یا میکس کنید. پیازها را روی شعله ملایم گاز و در میزانی روغن مایع یا روغن زیتون فرابکر (پاستاهای ایتالیایی با روغن زیتون فرابکر تهیه می شوند به همین دلیل بهتر است شما هم از این نوع روغن بهره ببرید اما اگر طعم روغن زیتون را نمی پسندید از روغن مایع بهره ببرید) تفت دهید تا سبک شوند.
وقتی پیازها طلایی شدند سیرهای رنده شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را به همراه یک قاشق چای خوری زردچوبه به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید و سرخ کنید تا طعم خامی هر دو گرفته گردد.
برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه پاستا ایتالیایی ساده خانگی با تن ماهی می توانید به مقاله مراجعه کنید.
8- اسنک خانگی ساده تن ماهی و نخود فرنگی
اسنک تن ماهی از آن دسته غذاهایی است که می توانید هم به عنوان وعده غذایی و هم میان وعده و یا عصرانه میل کنید. درست کردن اسنک خانگی تن ماهی و نخود فرنگی بسیار ساده است و طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. برای تهیه این غذا با تن ماهی ابتدا باید چیزی شبیه به خوراک تن ماهی با نخود فرنگی را آماده کنید. سپس آن را همراه با بیسکویت، نان یا ترتیلا میل کنید.
برای درست کردن اسنک ساده تن ماهی و نخود فرنگی کافی است دو عدد ماهی ساردین کنسروی را به قطعات کوچک تقسیم کنید، ماهی تن را هم ریز کنید و هر دو را به همراه کره در میکسر یا غذاساز بریزید تا کاملاً با هم مخلوط شوند (اگر رژیم لاغری دارید کره را حذف کنید).
اسنک شما به همین سادگی آماده است و کافی است روی آن یک قاشق غذاخوری نخود فرنگی پخته یا کنسرو شده، کمی گشنیز خرد شده، جعفری یا خیارشور بریزید. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه اسنک خانگی ساده تن ماهی و نخود فرنگی و بعلاوه خواص بی نظیر این اسنک می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
9- خوراک تن ماهی و لوبیا
درست کردن غذا با تن ماهی و لوبیا یکی از ساده ترین روش های آماده کردن یک ناهار یا شام خودمانی است. یک غذای ساده اما فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار که بیشتر افراد از طعم بی نظیر آن لذت می برند.
مواد لازم برای تهیه خوراک تن ماهی و لوبیا
- کنسرو تن ماهی: 1عدد
- کنسرو لوبیا چیتی: 1عدد
- پیاز: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- قارچ: به میزان لازم
- فلفل دلمه ای: 1/2
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- پاپریکا و پودر لیمو عمانی: به میزان لازم
طرز تهیه خوراک تن ماهی و لوبیا
برای درست کردن این غذا با تن ماهی و لوبیا باید پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و سپس در میزانی روغن تفت دهید. زمانی که رنگ پیاز کمی طلایی شد، ادویه ها را اضافه کنید. حال فلفل دلمه ای خرد شده و رب گوجه فرنگی را به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
بعد از این که رنگ رب گوجه کمی باز شد، میزانی آب به خوراک اضافه کنید تا رنگ رب گوجه کاملاً باز گردد. اجازه دهید آب به جوش بیاید، سپس قارچ، لوبیا و تن ماهی را اضافه کنید و اجازه دهید و اجازه دهید خوراک با شعله ملایم بجوشد و جا بیفتد. برای تزیین این غذا می توانید میزانی سیب زمینی سرخ شده یا چیپس خلالی روی آن بریزید و آن را این غذا با تن ماهی را با برنج یا نان میل کنید.
10- دو پیازه تن ماهی
دو پیازه یکی از معروف ترین و خوش طعم ترین غذاهای جنوبی است که معمولاً با میگو درست می گردد. اما شما می توانید این غذای خوشمزه را با تن ماهی نیز آماده کنید. در ادامه می توانید با روش درست کردن دو پیازه تن ماهی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه دو پیازه تن ماهی
- پیاز: 4 عدد میانه
- کنسرو تن ماهی: 2 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- آویشن، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه دو پیازه تن ماهی
برای درست کردن دو پیازه با تن ماهی ابتدا باید تن ماهی ها را همراه با آب در یک قابلمه بریزید و برای 20 دقیقه بجوشانید. در این فرصت پوست پیازها را پوست بگیرید و آن ها را به صورت خلالی خرد کنید. پیازهای خرد شده را در میزانی روغن تفت دهید تا سبک شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
حالا زمان اضافه کردن ادویه ها است. در این مرحله باید ادویه ها را به ترکیب پیاز و رب گوجه اضافه کنید. سپس تن ماهی ها را از قوطی خارج نموده و به سایر مواد اضافه کنید. اجازه دهید غذا با حرارت ملایم روی گاز بجوشد تا کاملاً جا بیفتد. بعد از حدود 10 دقیقه غذای شما آماده است. می توانید غذا را با و تزیین کنید و میل کنید.
11- قلیه ماهی
قلیه ماهی از پرطرفدارترین غذاهای جنوبی است که بسیاری افراد آن را با تن ماهی نیز درست می نمایند. برای درست کردن قلیه ماهی جنوبی مجلسی ابتدا 100 گرم تمرهندی را در میزانی آب گرم به مدت یک ساعت خیس کنید. بعد از یک ساعت با فشار پشت قاشق هسته و پوسته تمر هندی را جدا کنید و عصاره تمر هندی را از صافی رد کنید. بعد از این که تمر هندی را از صافی رد کردید یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یک مایه یکدست به دست بیاید.
سپس سبزی قلیه ماهی شامل گشنیز و شنبلیله را به صورت ساطوری و ریز خرد کنید. پیاز را ریز خرد کنید و کمی تفت دهید. به محض این که پیاز سبک شد، سبزی قلیه را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید. برای خواندن ادامه طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی یا ماهی می توانید به مقاله مراجعه کنید.
سوالات متداول
چند مدل از انواع خوراک تن ماهی نام ببرید؟
اگر در پی خوراک خوشمزه با تن ماهی هستید، بهتر است کوکو تن ماهی سالاد تن ماهی، تاکو با تن ماهی، خوراک تن ماهی و لوبیا و دو پیازه تن ماهی را امتحان کنید.
تن ماهی را با چی بخوریم؟
تن ماهی با سیب زمینی، تن ماهی با گوجه فرنگی و تن ماهی با فلفل دلمه ای از برترین غذاهای ساده و مقوی با تن ماهی هستند که می توانید آن ها را بسیار سریع آماده کنید.
منبع: افق کوروش