طرز تهیه دسر طالبی با روکش خاص برای پذیرایی
به گزارش وبلاگ دوست، دسر های مخملی از جمله دسر های بسیار خوشمزه و شیک برای پذیرایی هستند که خاستگاه این دسر ها برای کشور فرانسه می باشد و شما می توانید خیلی راحت با انواع دسر های روکش مخملی تهیه کنید و یک پذیرایی شیک و ساده داشته باشید.
برای تهیه دسر های مخلتفی پیشنهاد می گردد از قالب های سیلیکونی یا پلاستیکی بهره ببرید تا دسر راحت از قالب خارج گردد البته، چون داخل این دسر از خامه صبحانه استفاده شده خیلی راحت بدون احتیاج به چرب کردن قالب شما می توانید دسر طالبی با روکش مخملی را از قالب خارج کنید و با ترافل تزیین کنید.
مواد لازم
پوره طالبی 3 لیوان
شکر 1/2 لیوان
ژله طالبی 1 بسته
آب جوش 1 لیوان
پودر ژلاتین 2 ق غذا خوری
خامه صبحانه 100 گرم
بستنی وانیلی 100 گرم
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا یک عدد طالبی میانه را پوست بگیرید و خرد کنید و کنار قرار دهید، ژلاتین را چند قاشق آب سرد مخلوط کنید و برای 5 دقیقه صبر کنید تا اسفنجی گردد و کاملا سفت گردد و حجم آن زیاد گردد سپس روی بخار کتری بن ماری کنید تا کاملا مخلوط آبکی و ذرات ژلاتین صاف گردد و بعد کنار قرار دهید تا خنک گردد.
مرحله دوم: تهیه ژله
در ادامه ژله طالبی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید و بعد روی حرارت قرار دهید تا بن ماری گردد، یا می توانید برای 1 دقیقه داخل مایکروفر به قدرت 100درصد قرار دهید تا بن ماری گردد و بعد کنار قرار دهید تا از دما بیفتد و خنک گردد.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
حالا باید طالبی را داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا پوره گردد و اگر دیدید تکه های بزرگی داخل آن بود می توانید از صافی رد کنید، سه لیوان از پوره طالبی را جدا کنید و به آن شکر و ژله و ژلاتین و خامه و بستنی وانیلی بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد میکس گردد و بعد دسر را داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد داخل دیس مورد نظر برگردانید.
مرحله چهارم: تهیه دسر طالبی با روکش مخملی
در ادامه باید روکش مخملی را تهیه کنید برای این کار چند بیسکویت پتی بور را داخل آسیاب بریزید و میکس کنید تا پودری گردد و برای این که بافت یکدستی داشته باشد بهتر است یک بار الک کنید و بعد داخل کاسه بریزید و رنگ سبز خوراکی به آن اضافه کنید و با دست خوب ماساژ دهید تا رنگ بگیرد و بعد داخل یک سینی قرار دهید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر 180 قرار دهید تا کاملا خشک گردد و بعد دوباره آسیاب کنید تا پودری گردد و بعد با الک روی دسر بریزید و سعی کنید تمام دسر را کاور کنید و تزیین کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت دسر طالبی با روکش مخملی
برای جابجایی دسر باید سینی را خیس کنید تا بتوانید به راحتی دسر را بدون جابجایی خرد کنید.
می توانید با هر نوع دسری که دوست دارید این روکش مخلمی را با رنگ مورد نظر تهیه کنید.
می توانید بدون تهیه روکش مخملی نیز این دسر را تهیه کنید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو