اگر به طعم دارچین علاقه مندید این شیرینی را درست کنید
به گزارش وبلاگ دوست، خیلی از شیرینی ها اگرچه معمولا شکل و قیافه ای شبیه به هم دارند ولی با توجه به نوع ادویه ای که در آنها استفاده می شوند، به لحاظ طعم بسیار متفاوتند.
اگر شما هم به طعم دارچین علاقه مندید، سال جاری شیرینی دارچینی درست کنید.
موادلازم
250 گرم آرد سفید
100 گرم پودر قند
120 گرم روغن جامد
2 ق س سرصاف دارچین
4 /1 ق چ جوش شیرین
1 عددسفیده تخم مرغ
1. ابتدا کاسه ای آماده کنید و روغن و پودر قند را در آن بریزید و با دستگاه همزن آغاز به مخلوط کردن کنید. پس از چند دقیقه هم زدن، آرد و جوش شیرین را به این مخلوط افزوده و باز به هم زدن ادامه دهید. سپس دارچین را اضافه کنید و مواد را با قاشق مخلوط کنید. حالا دستانتان را بشویید و مواد را با دست خوب ورز دهید.
2. روی سطح یک سینی بزرگ یا پیشخوان مقداری آرد بپاشید و خمیر را با یاری وردنه روی آن باز کنید؛ به صورتی که قطر خمیر در همه جا نیم سانتی متر باشد.
3. قالب شیرینی ریز دلخواه را آماده نموده و آغاز به قالب زدن خمیر کنید. روی سطح آنها را با قلم موی مخصوص آشپزی به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. پس از اینکه تمام خمیر، قالب خورد، روی سطح آن ها را با قلم موی مخصوص آشپزی به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و شیرینی ها را در سینی فر بچینید و داخل فر قرار دهید.
نکته: سفیده تخم مرغ باعث می گردد سطح شیرینی سفت گردد.
4. فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد روشن کنید و مدت 15 تا 20 دقیقه شیرینی ها را حرارت دهید. بعد از این مدت، آنها را از داخل فر بیرون آورید و پس از سرد شدن از سینی جدا کنید.
منبع: همشهری آنلاین