طرز تهیه لطیف ترین شیرینی بدون گلوتن کشمشی

به گزارش وبلاگ دوست، از این شیرینی های مدرن و امروزی که بگذریم، شیرینی کشمشی یک چیز دیگر است! یادم می آید همواره خانه مادربزرگ که می رفتم عصرها منتظر بودم مادربزرگم بشقاب گل سرخش را بردارد و چند تا شیرینی کشمشی در آن بگذارد. چای تازه دم هم از من بود و طعم آن عصرانه ها هنوز زیر زبانم است. دستور شیرینی بدون گلوتن که امروز برایتان آماده کردیم همین کشمشی های خاطره انگیز است. با این فرق که سالم تر و سبک تر شده. چطوری؟ ما در سلینو کاله از سال 94 آغاز به فراوری محصولات بدون گلوتن کردیم. آرد بدون گلوتن هم یکی از آن هاست. این آرد با تجهیزات کامل و آزمایشگاه های مجهز فراوری شده و کاملاً فاقد گلوتن است. همین باعث می گردد که بیماران سلیاکی و شما عزیزانی که روده تحریک پذیر دارید، با خیال راحت بتوانید از این محصولات بهره ببرید و تجربه یک گوارش راحت و یک غذای سالم را داشته باشید. برای پختن لطیف ترین و سالم ترین شیرینی بدون گلوتن کشمشی آماده اید؟

طرز تهیه لطیف ترین شیرینی بدون گلوتن کشمشی

درباره شیرینی بدون گلوتن کشمشی

اولین توضیحی که راجع به شیرینی بدون گلوتن کشمشی مان می توانیم بدهیم ساده بودنش است. در واقع بدون گلوتن بودن آن، تفاوتی در نحوه پخت ندارد. شما فقط با یک جایگزینی ساده، آرد بدون گلوتن را جایگزین آرد معمولی می کنید و تمام. همین تفاوت کوچک کلی تغییر در سلامت و گوارش شیرینی خوشمزه مان ایجاد می نماید.

یک علت دیگری که شیرینی بدون گلوتن کشمشی را برایتان انتخاب کردیم این است که مواد اولیه آن در هر خانه ای پیدا می گردد و از شیرینی های خیلی خیلی آسان است. به علاوه زمان پخت کوتاهی هم دارد. می گویید نه امتحان کنیم.

مواد اولیه برای تهیه شیرینی بدون گلوتن کشمشی

  • آرد بدون گلوتن سلینو 290 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پودر قند 250 گرم
  • کره خرید آنلاین 150 گرم
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • کشمش 1 لیوان

طرز تهیه شیرینی بدون گلوتن کشمشی

مرحله اول

برای آغاز این شیرینی بدون گلوتن طبق معمول همه شیرینی ها، کره را در در دمای محیط قرار دهید تا نرم گردد. این کار حدود 1 ساعت زمان می برد. اگر فراموش کردید کره را از قبل خارج فریزر بگذارید، می توانید آن را با چاقو به قطعات کوچک برش دهید تا سریع تر نرم شوند.

مرحله دوم

کره نرم شده را در کاسه بزرگی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا پوک و کرمی رنگ گردد.

مرحله سوم

نوبت پودر قند است، 250 گرم پودر قندی را که داشتیم کم کم (طی 2 یا 3 مرحله) به کره اضافه کنید و حدودا 5 دقیقه با همزن بزنید تا یکنواخت بشوند.

مرحله چهارم

دو عدد تخم مرغ به میزان میانه احتیاج دارید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. 1 دقیقه هم زدن برای هر تخم مرغ کافی است. نصف قاشق وانیل را بلافاصله بعد از تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله پنجم

290 گرم آرد بدون گلوتن داشتیم. آرد را حتما از قبل الک کنید. چون این کار تاثیر خیلی خوبی در بافت شیرینی می گذارد. در این مرحله احتیاجی به همزن برقی نیست. همزن را خاموش کنید و از یک لیسک یا قاشق چوبی برای مخلوط کردن بهره ببرید. آرد بدون گلوتن را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و تا جایی که یکنواخت گردد با لیسک هم بزنید.

حالا مواد ما آماده است. اگر حس کردید مایه شما سفت و خمیری شده نگران نشوید. چون مایه این شیرینی بدون گلوتن ما سفت تر از مایه کیک است.

مرحله ششم

تنها کاری که به جای مانده اضافه کردن کشمش ها است. میزان نرمال کشمش برای این شیرینی همان 1 لیوان است اما می توانید طبق ذائقه خود آن را کم و زیاد کنید.

مرحله هفتم

زمان چیدن شیرینی روی سینی فر رسیده است. کف سینی کاغذ روغنی قرار دهید. از مایه شیرینی به میزان گردو بردارید و با فاصله روی سینی فر بچینید. برای راحتی کار می توانید از قیف بهره ببرید. قیف را درون یک لیوان قرار دهید تا ثابت بماند. حالا مایه شیرینی را وارد قیف کنید و سر قیف را ببرید.

مرحله هشتم

فر را از قبل گرم کنید و دمای آن را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. زمان پخت حدودا 15 دقیقه است.

وقتی دور شیرینی ها طلایی شد یعنی پخت اجرا شده است. سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه سرد گردد حالا شیرینی ها را جدا کنید.

نکات و فوت کوزه گری

  • سعی کنید برای میزان گیری مواد اولیه از ترازو بهره ببرید تا دقیق باشند و از نتیجه بافت شیرینی مطمئن شوید.
  • دقت کنید هنگامی که شیرینی را روی سینی فر چیدید سعی نکنید آن را له و باز کنید. خود شیرینی در حین پخت فرمش باز و نازک می گردد.
  • فاصله شیرینی ها را حفظ کنید و فضا برای پهن شدن آن ها روی سینی در نظر بگیرید.
  • می توانید قبل از قرار دادن شیرینی ها داخل فر، روی آن ها کمی پودر قند الک کنید.
  • این شیرینی بدون گلوتن رو می توانید بدون فر هم آماده کنید، به این صورت که کف ماهیتابه کاغذ روغنی قرار بدهید و شیرینی ها را بچینید. در ماهیتابه را بگذارید و 15 دقیقه برای پخت زمان بدهید هر وقت دور شیرینی طلایی شد یعنی پخت اجرا شده است.
  • می توانید میزان کشمش را کمتر از 1 لیوان بریزید. اما اگر تمایل دارید از میزان کشمش بیشتری بهره ببرید بهتر است کمی از پودر قند دستور کم کنید تا شیرینی بدون گلوتن شما زیادی شیرین نگردد.
  • در صورت تمایل به زرد شدن رنگ شیرینی کشمشی می توانید از چند قطره زعفران در مایه شیرینی بهره ببرید.
  • شیرینی بدون گلوتن نرم و لذیذ ما آماده است.
  • این دستور بارها امتحان شده است و اگر طبق آن پیش بروید مطمئنا یک شیرینی بدون گلوتن خوشمزه و لطیف خواهید داشت. این نکته را هم یادآوری می کنیم که کشمش منبع ویتامین دی و سرشار و از فیبر است و این ماده مفید با ترکیب آرد بدون گلوتن یک شیرینی کاملا مفید و سالم را می سازد.

برای تهیه آرد و سایر محصولات بدون گلوتن می توانید به قسمت نمایندگی های فروش محصولات سلینو کاله مراجعه کنید. امیدواریم از پخت این شیرینی و خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.نوش جان.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه لطیف ترین شیرینی بدون گلوتن کشمشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لطیف ترین شیرینی بدون گلوتن کشمشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید