طرز تهیه لواشک هفت میوه خانگی خوشمزه در آفتاب و در فر

به گزارش وبلاگ دوست، یکی از انواع تنقلات سالم و مغذی خانگی، لواشک است که در هر طعمی خوشمزه و پرطرفدار است؛ از لواشک سیب و لواشک انار گرفته، تا لواشک کیوی و لواشک گوجه سبز! اما یکی از لواشک های ترکیبی ملس و خوشمزه که ترکیبی از انواع طعم و مزه است، لواشک هفت میوه بوده که متشکل از میوه هایی همچون موز، آلو، سیب، زردآلو، هلو، آلبالو و انار است.

طرز تهیه لواشک هفت میوه خانگی خوشمزه در آفتاب و در فر

البته توجه داشته باشید ترکیب میوه ها به سلیقه شما بستگی دارد و تنها چیزی که مهم است متعادل کردن مزه هاست، به صورتی که لواشک نه ترش گردد و نه خیلی شیرین!

طرز تهیه لواشک هفت میوه خوشمزه

مواد لازم
هفت میوه دلخواه (آلبالو، هلو، شلیل، سیب، زردآلو، آلوی قرمز، موز)از هر کدام 100 گرم
آب1 لیوان
نمک1 قاشق چایخوری
جوهر لیمو (اختیاری)نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه لواشک هفت میوه در خانه

  • تمامی میوه ها را شسته و در قابلمه مورد نطر خرد کنید. (میوه هایی که هسته دارند را هسته گیری کنید.)
  • آب، نمک و جوهر لیمو را به میوه ها اضافه نموده و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
  • پس از گذشت 2 ساعت که میوه ها به خوبی پخته و له شدند، مواد را با گوشکوب له نموده و یا آن را درون مخلوط کن ریخته تا کاملا یکدست شوند.
  • اگر به این وسیله ها دسترسی نداشتید، مواد را درون آبکش ظریفی ریخته و با دست چنگ زده تا عصاره میوه ها از پوست آن ها جدا گردد.
  • سپس سس بدست آمده را درون سینی هایی که سلفون یا نایلون کشیده اید ریخته و با کفگیر کاملا یکدست پهن کنید.
  • سینی ها را مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید تا به رطوبت دلخواهتان برسد و قابل برش و رول کردن باشد.

نکته: شما می توانید لواشک خود را زیر سایه نیز خشک کنید؛ در اینصورت رنگ لواشک شما زیباتر خواهد شد. اما این کار زمان بیشتری می طلبد و همچنین میزان ترشی لواشک هم کمتر از حالت آفتابی خواهد شد.

طرز تهیه لواشک هفت میوه در فر

  • برای تهیه این لواشک در فر، بعد از تهیه سس لواشک، یک سینی فلزی را کمی چرب نموده و مواد را درون آن پهن کنید.
  • فر را روی دمای 80- 50 درجه تنظیم نموده و سینی فر را درون آن قرار دهید. (درب فر را نیمه باز بگذارید.)
  • بعد از گذشت تقریبا یکساعت، خواهید دید که کم کم آب اضافی لواشک در حال تبخیر شدن است.
  • پس از آنکه لواشک به رطوبت موردنظرتان رسید، فر را خاموش نموده و لواشک را بیرون بیاورید. (این کار حدودا بین 3 تا 5 ساعت بسته به ضخامت لواشک شما، طول خواهد کشید.)

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه لواشک هفت میوه خانگی را به شما آموزش دادیم که امیدواریم استفاده لازم را برده باشید. توصیه می کنیم در خانه این لواشک خوشمزه را تهیه نموده و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید. شما با چه میوه هایی لواشک چند میوه را درست می کنید؟ در پایین همین صفحه، نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید

همچنین در خاتمه پیشنهاد می کنیم که اگر به تهبه محصولات خانگی علاقه دارید، حتما مطلب لواشک زردآلو را نیز در انگیزه بخوانید؛ این لواشک نیز طعمی ملس و بسیار خوشمزه دارد.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه لواشک هفت میوه خانگی خوشمزه در آفتاب و در فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک هفت میوه خانگی خوشمزه در آفتاب و در فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید