صالح از حلبوسی خواست که ائتلاف بزرگ مجلس را تعیین کند
به گزارش وبلاگ دوست به نقل از خبرگزاری بترا، برهم صالح رئیس جمهور عراق امروز یکشنبه از محمد الحلبوسی رئیس مجلس این کشور خواست که ائتلاف بزرگ مجلسی را برای معرفی نامزد تصدی پست نخست وزیری عراق تعیین کند.

در نامه ای که دفتر برهم صالح به رئیس مجلس عراق ارسال نموده است آمده است: عادل عبدالمهدی استعفای خود را تقدیم مجلس نموده و مجلس هم قبول نموده است. طبق ماده 76 قانون اساسی رئیس جمهور نامزد ائتلاف بزرگ مجلسی را ظرف 15 روز مامور تشکیل کابینه می نماید از همین رو به منظور تعیین شدن نامزد جدید برای تشکیل کابینه، خواهشمندیم که ائتلافی که بیشترین از حیث تعداد است را به ما اعلام فرمایید با علم به اینکه قبول استعفای نخست وزیر روز 2019/12/4 به ریاست جمهوری رسیده است.
همزمان منابع مطلع سیاسی امروز یکشنبه از نشست امشب در کاخ صلح به ریاست برهم صالح خبر دادند.
این منابع بیان کردند: با نزدیک شدن به انتها مهلت مقرر در قانون اساسی برای مامور کردن نخست وزیر جدید برای تشکیل کابینه، برهم صالح از رهبران احزاب و گروههای سیاسی برای رایزنی و تعیین کردن موضوع انتخاب نامزد تصدی پست نخست وزیری دعوت به عمل آورده است.
منابع مذکور افزودند: تا به امروز توافقی درباره فرد تعیینی صورت نگرفته است و اسامی مانند محمد شیاع السودانی، مصطفی الکاظمی، ابراهیم بحر العلوم مطرح است اما تا به امروز به شکل رسمی نامزدی به رئیس جمهور معرفی نشده است.
روف گاردن
روف گاردن | برای داشتن یک منظره زیبا روی پشت بام ساختمان ها از مشاورین ما کمک بخواهید.
ویزای کانادا
ویزای کانادا | برای دریافت ویزای مولتی 5 ساله توریستی کانادا از ما مشاوره دریافت نمایید.