7 چاشنی مفید برای کاهش فشار خون

به گزارش وبلاگ دوست، استفاده از چاشنی ها، طعم دهنده های طبیعی مانند سبزجات خشک و معطر و ادویه جات فقط یک راه عالی برای خوشمزه تر کردن وعده های غذایی نیست.

7 چاشنی مفید برای کاهش فشار خون

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ دوست، مطالعات تازه نشان می دهد که مصرف این مواد خوراکی مفید و خوش عطر و طعم به بهبود فشار خون و افزایش سلامت قلب و عروق نیز یاری می نماید.

دویچه وله به نقل از نشریه تخصصی هلث لاین در مطلبی تازه دراین باره آورده است که مطالعات مختلف، تاثیر هفت نوع ادویه را در کاهش فشار خون ثابت نموده که عبارتند از:

- ریحان: ریحان سرشار از اوژنول است. تحقیقات، نقش این آنتی اکسیدان گیاهی را در کاهش فشار خون ثابت نموده است. مطالعات نشان می دهد که اوژنول ممکن است با عمل به عنوان یک مسدودنماینده طبیعی کانال کلسیم به کاهش فشار خون یاری کند. مسدودنماینده های کانال کلسیم از حرکت کلسیم به قلب و سلول های شریانی جلوگیری می نمایند و به رگ های خونی اجازه آرامش می دهند.

- جعفری: این گیاه بومی مدیترانه حاوی ترکیبات مختلفی مانند ویتامین C و کاروتنوئید ها است که ممکن است فشار خون را کاهش دهد. چندین مطالعه نشان داده اند که آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی فشار خون و کلسترول بد (LDL) را که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است، کاهش می دهند. جعفری با عمل کردن مانند یک مسدودنماینده کانال کلسیم، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش می دهد.

- دانه کرفس: دانه های کرفس یک ادویه همه کاره مملو از مواد مغذی مختلفی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلسیم و فیبر است. یک مطالعه روی موش ها اثرات عصاره دانه کرفس را روی فشار خون آنالیز کرد. این مطالعه نشان داد که عصاره دانه کرفس فشار خون را در موش هایی با فشار خون بالا کاهش می دهد.

- سیر: به طور خاص، سیر حاوی ترکیبات گوگردی مانند آلیسین است که ممکن است به افزایش جریان خون و شل شدن عروق خونی یاری کند. در مجموع، این عوامل به کاهش فشار خون یاری می نمایند. آنالیز 12 مطالعه روی بیش از 550 فرد مبتلا به فشار خون بالا نشان داد که مصرف سیر، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را به ترتیب به طور میانه 8.3 میلی متر جیوه و 5.5 میلی متر جیوه کاهش می دهد و این اثر مشابه اثرات دارو های فشار خون است.

- آویشن: آویشن یک گیاه معطر و دارای ترکیبات سالم متعددی از جمله اسید رزمارینیک است. مصرف اسید رزمارینیک با مهار آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) به طور قابل توجهی به کاهش فشار خون سیستولیک یاری می نماید. ACE مولکولی است که عروق خونی را باریک می نماید و فشار خون را افزایش می دهد.

- دارچین: در حالی که به طور کامل معین نشده است که چگونه دارچین فشار خون را کاهش می دهد، تحقیقات نشان می دهد که می تواند به گشاد شدن و شل شدن رگ های خونی یاری کند. آنالیز 9 مطالعه شامل 641 شرکت نماینده نشان داده که مصرف دارچین فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را به ترتیب به طور میانه 6.2 و 3.9 میلی متر جیوه کاهش می دهد.

- هل: هل یک ادویه خوشمزه و سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف است که ممکن است به کاهش فشار خون یاری کند. یک مطالعه 12 هفته ای روی 20 شرکت نماینده بزرگسال که به تازگی مبتلا به فشار خون بالا تشخیص داده شده بودند، نشان داد که مصرف روزانه 3 گرم پودر هل به طور قابل توجهی فشار خون را کاهش می دهد و آن را نزدیک به محدوده طبیعی می رساند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "7 چاشنی مفید برای کاهش فشار خون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 چاشنی مفید برای کاهش فشار خون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید