6 درصد عایدی ایران در سال 95 از گردشگری خارجی
به گزارش وبلاگ دوست، دولت طی 3 سال گذشته برای برگرداندن کشور به مقصد گردشگری خارجی و احیای این جایگاه کوشش جدی نموده است. این جمله را زهرا احمدی پور آدینه شب در بجنورد بیان نمود.
احمدی پور با بیان اینکه ایران به طور طبیعی جذابیت های زیادی برای گردشگران خارجی دارد توضیح داد:
تا به امروز فعالیت های زیادی در قالب تبلیغات بازار گردشگری برای جذب گردشگران خارجی به کشور صورت گرفته وکوششهای بین المللی خوبی نیز برای برگرداندن اقلام تاریخی خارج شده از کشور به موزه های کشور صورت گرفته است.
احمدی پور گفت:
دولت همه کوشش خود را برای تحقق منظره گردشگری 20میلیون نفری جذب گردشگردر افق 1404 با ایجاد فرصت های لازم برای یاری به بخش خصوصی، ترغیب سرمایه گذارن و حمایت های دولتی انجام می دهد.
وی با تاکید بر عزم دولت برای تقویت زیرساخت گردشگری استان خراسان شمالی اضافه نمود:
اولین هتل چهار استان خراسان شمالی 21 بهمن به مناسبت دهه افتتاح شد و دومین هتل 4 ستاره این استان در نیز سال 97 به بهره برداری می رسد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به اقدامات انجام گرفته برای تقویت و حمایت از صنایع دستی کشور گفت:
ایجاد فرصت حضور درنمایشگاه های ملی و بین المللی برای عرضه محصولات صنایع دستی، کسب نورآوری ها، تقویت خلاقیت هنرمندان، ایجاد بازارچه های محلی و استانی در این راستا صورت گرفته است.
احمدی پور گفت:
برای رونق صنایع دستی باید آن را از کالای لوکس بودن خارج ووارد چرخه زندگی مردم کنیم تابا افزایش فراوری شاهد رونق مالی این صنعت شویم.
وی از رسانه ها خواست تا در ترویج استفاده از صنایع دستی در زندگی مردم یاری نمایند.
وی با بیان اینکه راه اندازی 2 بازارچه بین المللی درخارج کشور با رایزنی های صورت گرفته در یک ونیم سال گذشته به ثمر نشسته است گفت: سومین بازارچه بین المللی در آستانه راه اندازی است.
به گفته وی، راه اندازی بازارچه ها داخلی و ایجاد خانه صنایع دستی استان ها از دیگر اقدامات دراین حوزه است.
احمدی پور اضافه نمود:
این سازمان اعتبار مشخصی برای یاری به ایجاد بازارچه در بخش های مختلف کشور تخصیص می دهد.
اجرای طرح سرباز صنعت
رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری از انعقاد تفاهم نامه ای با دفتر منطقه ها محروم نهاد ریاست جمهوری برای اجرای طرح سرباز صنعت خبرداد و اضافه نمود:
در این طرح بین آموزش های تازه دانشگاهی و هنرهای سنتی پیوند برقرار می گردد.
احمدی پور گفت:
در این طرح فارغ التحصیلان رشته هنر برای انجام خدمت سربازی خود به کارگاه های صنایع دستی معرفی می شوند که این تعامل بین هنر سنتی و آموزش مدرن به فعال تر شدن این چرخه یاری می نماید و جوانان نیز با بازار کار آشنا شده و اقتصاد محلی فعال تر می گردد.
وی اضافه نمود:
عزم دولت بر این است که با استفاده ازصنایع دستی، زمینه توسعه پایدار رابرای روستاها ایجاد کند و این مساله به مهاجرت معکوس روستاها بیانجامد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و معاونان این سازمان در سفری 33 روزه به خراسان شمالی در افتتاح طرح های عمرانی و فراوریی و گردشگری خراسان شمالی شرکت کرد.
استان 941 هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور هزار و 200 اثر تاریخی شناسایی شده که 567 اثر تاریخی آن درفهرست آثار ملی ثبت شده است دارد که از این مقدار 469 اثر تاریخی، ابنیه و محوطه تپه، 42 اثر طبیعی و 56 اثر ناملموس است.
منبع: کجارو / www3.irna.ir