عراق، ملاقات فرماندهان حشد شعبی با وزیر دفاع ، تاکید الشمری بر نقش حشد و مرجعیت

به گزارش وبلاگ دوست، شماری از فرماندهان حشد شعبی عراق امروز با وزیر دفاع این کشور ملاقات کردند.

عراق، ملاقات فرماندهان حشد شعبی با وزیر دفاع ، تاکید الشمری بر نقش حشد و مرجعیت

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ دوست به نقل از شبکه تلویزیونی الفرات، فرماندهان تشکیلات تیپ انصار المرجعیه، لشکر رزمی العباس (ع)، لشکر رزمی امام علی (ع) و تیپ علی اکبر (ع) در هیئت حشد شعبی وابسته به عتبات مقدسه با نجاح الشمری وزیر دفاع عراق ملاقات و گفت وگو کردند.

فرماندهان حشد شعبی در این ملاقات تاکید نمود:کشور عراق به دست دلاوران بنا نهاده شده است و نمی توان اجازه داد که عراق به سمت نامعلومی برود. شهروند عراقی از شمال تا جنوبش باید وجهه و اعتبار قانون را احساس کند.

وزیر دفاع عراق نیز در این ملاقات گفت: نهاد نظامی عراق از جمله حشد شعبی امروز پافشاری فروانی بر حفظ وحدت و استقلال تصمیم گیری آن دارد.

وی اضافه نمود: مرجعیت نجف، مرجعیتی برای همه عراقی ها در داخل و خارج این کشور است و ما باید از قدسیت و وجهه و اعتبار مرجعیت مرجعیت پاسداری نموده و از دستوراتش پیروزی کنیم. مرجعیت صاحب فتوایی است که وجهه و اعتبار عراق در بین کشورها را به آن بازگرداند.

الشمری گفت: آنچه برای ما مهم است، پاسداری از عتبات دینی، مرجعیت و اماکن حیاتی است که (مسئولیت حفظ امنیت و پاسداری از آنها را) در اختیار دارید. پاسداری از مرجعیت و کلام آن، همان پاسداری از عراق و ملت آن است زیرا مرجعیت سوپاپ اطمینان عراق و حامی همه اقشار و طوایف آن است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "عراق، ملاقات فرماندهان حشد شعبی با وزیر دفاع ، تاکید الشمری بر نقش حشد و مرجعیت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عراق، ملاقات فرماندهان حشد شعبی با وزیر دفاع ، تاکید الشمری بر نقش حشد و مرجعیت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید