طرز تهیه خوشمزه ترین لواشک توت فرنگی
به گزارش وبلاگ دوست، لواشک توت فرنگی از انواع لواشک ها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه می باشد. این لواشک طعم ملس و ملایمی دارد.
لواشک توت فرنگی یک تنقلات خوشمزه و محبوب است که از توت فرنگی و شکر تهیه می گردد. توت فرنگی ها را نصف می نمایند و با شکر ترکیب می نمایند تا پوره ای که ترکیب اصلی لواشک است، آماده گردد. لواشک توت فرنگی می تواند به صورت ورقه هایی یا برش هایی در ظاهری زیبا و مجذوب نماینده تهیه گردد و یک تنقلات خوشمزه و سالم برای همه سنین باشد.
در صورتی که قصد تهیه لواشک توت فرنگی خانگی بدون فر را دارید، رسپی زیر را دنبال کنید.
توت فرنگی 1 کیلوگرم
نمک 1 قاشق مرباخوری
رب انار 3 قاشق غذاخوری
ابتدا توت های فرنگی را شسته، دم گیری نموده و آن ها را خرد کنید.
سپس توت ها را درون قابلمه ریخته و حرارت را روشن کنید.
با شعله ملایم، توت ها را آب باز نموده و در این حین، با پشت قاشق آن ها را کمی له کنید. در صورت لزوم، می توانید چند قاشق آب به آن اضافه کنید تا ته نگیرد.
وقتی توت ها پخته شدند، آن ها را با گوشکوب یا صافی کاملا له کنید.
حالا پوره توت فرنگی را 5 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید و رب انار و نمک را به آن اضافه کنید. میزان رب انار و نمک را می توانید به سلیقه خود تنظیم کنید.
وقتی سس تقریبا کم آب شد، شعله را خاموش کنید.
یک سینی را با پلاستیک یا سلفون پهن نموده و سس لواشکی را روی آن پهن کنید به ضخامت نیم سانتی متر.
سینی را مقابل آفتاب یا پنکه قرار داده و اجازه دهید لواشک کاملا چرمی و خشک گردد.
سپس لواشک ها را نواری برش داده، رول نموده و در یک جای خنک و خشک نگهداری کنید.
طرز تهیه لواشک توت فرنگی خونگی با فر
اما اگر قصد دارید طرز تهیه لواشک توت فرنگی خانگی داخل فر را امتحان کنید، رسپی زیر را دنبال کنید.
توت فرنگی (نصف شده) چهار و نیم فنجان یا 700 گرم
شکر 3/4 فنجان
طرز تهیه لواشک توت فرنگی داخل فر
توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا به صورت پوره و یکدست شوند.
مخلوط را از یک صافی ریز عبور دهید و در یک قابلمه بزرگ بریزید.
پوره را به جوش بیاورید و سپس شعله را کم کنید و آن را به طور آهسته تا 45 تا 1 ساعت غل بزنید، به طور مکرر آن را هم بزنید تا به حجم 1 و 1/4 فنجان برسد. مخلوط باید غلیظ باشد و بتواند روی خودش تا بخورد.
فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتیگراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی ضد چسب بپوشانید.
پوره را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یک لایه نازک و یکدست به ابعاد 31 در 25 سانتیمتر پهن کنید تا شکل یک مستطیل بگیرد.
پوره را 2 تا 3 ساعت در فر بگذارید تا خشک گردد و کمی چسبناک گردد، اما به انگشت نچسبد.
لواشک را همراه با کاغذ روغنی روی یک سینی فر قرار دهید و حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند تا خنک گردد.
یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بگذارید و سپس لواشک را همراه با کاغذ از سینی جدا کنید.
لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه سرو و نگهداری کنید.
برای تهیه لواشک با توت فرنگی شیرین، به مواد زیر احتیاج دارید:
توت فرنگی رسیده و شیرین 1 کیلوگرم
شکر یا عسل 1 تا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه لواشک خانگی با توت فرنگی
ابتدا توت فرنگی ها را شسته و خرد کنید.
سپس توت فرنگی ها را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
به توت فرنگی ها شکر یا عسل اضافه کنید، با پشت قاشق کمی آن ها را له و همه را با هم مخلوط کنید.
حالا شعله را روشن نموده و مدام موارد را هم بزنید تا آب آن کشیده گردد.
سپس مواد را درون مخلوط کن یا غذاساز بزیزید و آن ها را پوره کنید. (یا از صافی رد نموده و با دست چنگ بزنید.)
سس لواشک را درون یک سینی پلاستیک کشیده، پهن نموده و جلوی آفتاب یا پنکه خشک کنید. (به مدت 2 روز زمان احتیاج دارد.)
سپس آن ها را رول نموده و در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فنی برای طرز تهیه لواشک توت فرنگی
برای آماده کردن لواشک توت فرنگی درون فر، ابتدا سینی فلزی را با کمی چربی پوشانده و با یک دستمال کاغذی اضافه روغن را پاک کنید. سپس سس توت فرنگی را روی سینی پخش نموده و سینی را درون فر در دمای 70 درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت معلوم پخت کنید.
اگر می خواهید ترشی لواشک بیشتری داشته باشید، می توانید با استفاده از نوک قاشق چای خوری، چند قطره جوهر لیمو را به سس توت فرنگی اضافه کنید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو