طرز تهیه تارت قارچ و پنیر مجذوب کننده با راحت ترین روش پخت!
به گزارش وبلاگ دوست، تارت ها را هم می توان برای شیرینی انتخاب کرد و با آن یک شیرینی یا دسر شیرین و خوشمزه تهیه کرد و هم به صورت شورینی یعنی نمکی و به عنوان یک وعده غذایی و غذایی خوشمزه و مجذوب کننده. امروز آموزش یک غذای خوشمزه و لذیذ را در خبرنگاران بلاگ مهیا نموده ایم تا یک وعده غذایی را به راحتی بتوانید در منزل تهیه کنید. غذایی خوشمزه و خوش طعم که هم می توانید به عنوان یک وعده غذای کامل بهره ببرید و هم به عنوان پیش غذا! برای مهمانی ها و مراسم هم یک گزینه عالی برای زیباتر کردن میز غذا و پذیرایی از مهمان هاست. این تارت غذایی درواقع به کیش معروف است. تارت کیش یا کیش تارت! کیش یک نوع غذای فرانسوی است که کراست یا خمیری شبیه پای دارد. این کراست با پنیر، گوشت یا سبزیجات پر می گردد و در فرانسه اغلب برای صبحانه سرو می گردد ولی در کشورهای دیگر جهان در وعده های غذایی اصلی سرو می گردد.
با ما همراه باشید با آموزش این کیش تارت خوشمزه!
آرد | 220 گرم |
کره | صد گرم |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
آب سرد | 4 قاشق غذاخوری |
قارچ | دویست و پنجاه گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز | یک عدد |
پنیر پیتزا | یک پیمانه |
ساقه پیازچه خرد شده | سه قاشق غذاخوری |
سیر | دو حبه |
شیر | نصف پیمانه |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | یک قاشق چایخوری |
پاپریکا | یک قاشق چایخوری |
آویشن | یک قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
کره یا روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه کراست تارت:
1- برای تهیه کراست یا پایه تارت، آرد را داخل ظرفی بریزید. نمک را به آرد اضافه کنید.
2- کره کاملا سرد را خرد نموده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. سپس کره را نیز به آرد و نمک اضافه کنید. با حرکات نوک انگشتان دست کره و آرد را با هم مخلوط کنید تا کره به خرد آرد رفته و با آرد کاملا مخلوط گردد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت گلابی و بادام
اینکار را با نوک انگشتان انجام دهید و از ورز دادن خمیر با کف دست خودداری کنید چون کیفیت خمیر از دست خواهد رفت. بعد از این که مخلوط حالتی شبیه به خرده نان پیدا کرد.
3- و کره با آرد ترکیب شد، وقت اضافه کردن آب است. چهار یا پنج قاشق غذاخوری آب سرد را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید.
و کمی هم بزنید و مخلوط کنید تا زمانی که حالت خمیری پیداکند و به شکل خمیر دربیاید. اگر چسبندگی خمیر کم بود میتوانید یک قاشق دیگر آب اصافه کنید.
4- خمیر را روی سطح منتقل کنید بین دو سلفون کمی با قسمت انتهایی کف دست فشار به خمیر وارد کنید تا یکدست گردد. خمیر را جمع نموده و داخل سلفون بپیچید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
تمامی این مراحل آماده سازی خمیر را می توانید در بلند یا غذاساز تهیه کنید. فقط کافیست تمام مواد را به همان ترتیب در غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط گردد.
بعد از گذشت یک ساعت و استراحت خمیر تارت، آن را از یخچال خارج کنید. روی میز کار را کمی آرد پاشی کنید. و خمیر را روی سطح کار منتقل کنید.
در همین حین فر را نیز با دمای 180درجه درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد. با وردنه آغاز کنید به باز کردن و پهن کردن خمیر تارت!
5- دقت کنید که بهتر است یک برگ کاغذ روغنی را گرد برش دهید و زیر خمیر و در واقع روی قالب بندازید. خمیر را به شکل گرد پهن کنید و سپس دور وردنه رول کنید تا به راحتی بتوانید خمیر را روی قالب منتقل کنید.
خمیر را به یاری وردنه روی قالب تارت پهن کنید. به طوری که تمام سطح قالب با خمیر پوشانده گردد.
6- سپس اضافه های خمیر را به یاری چاقویی تیز یا با فشار وردنه بر لبه های قالب، جدا کنید. از طریق چنگال روی سطح خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید تا زمان پخت مانع از پف کردن خمیر گردد. تمام سطح خمیر تارت را با چنگال سوراخ ایجاد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ
سپس روی خمیر یک برگ کاغذ روغنی بیندازید.
7- و روی کاغذ را با نخود خشک پر کنید. حالا قالب را در فر که ده دقیقه قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم نموده اید قرار دهید.
یک ربع تا بیست دقیقه زمان دهید تا خمیر بپزد. در مدت زمان پخت خمیر میتوانید مواد داخلی تارت را آماده کنید.
برای تهیه مواد میانی تارت
1- ابتدا پیاز را خرد کنید. سیر را هم رنده یا خرد کنید. قارچ را نیز اسلایسی برش بدهید یا خرد کنید. در تابه ای کمی روغن زیتون یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خرد شده را به روغن اصافه کنید و تفت دهید.
2- بعد از اینکه پیاز کمی نرم و سرخ شد، قارچ های خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید قارچ ها هم با حرارت بالا کمی سرخ گردد. سیر را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر سیر خارج گردد.
3- ادویه ها شامل کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را دراین مرحله اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن و تفت خوردن کامل مواد حرارت را خاموش کنید.
در ظرف یا کاسه گودی تخم مرغ ها را بشکنید.
4- با همزن دستی هم بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج گردد و یک دست شوند. پیازچه خرد شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت قارچ
5- سایر ادویه ها را بریزید. هم بزنید و مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کنید.
6- در سرانجام پنیر پیتزا را داخل مواد بریزید. و کاملا مخلوط کنید. در این مرحله میتوانید مخلوط قارچ را نیز به مواد تخم مرغی اضافه کنید. و یا جدا روی خمیر تارت بریزید.
مراقب پخت خمیر تارت باشید! خمیر که دیگر حالا کاملا پخته است را از فر خارج کنید.
7- مخلوط تخم مرغ و پنیر را روی خمیر بریزید. سپس مخلوط قارچ را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
قالب را به فر که داغ و روشن است منتقل کنید. حالا زمانی بین نیم ساعت تا چهل دقیقه را تنظیم کنید و اجازه دهید مواد میانی تارت کاملا بپزد.
بعد ازاین مدت زمان با توجه به دما و حرارت فر، تارت قارچ و پنیر آماده است و باید از فر خارج کنید. با کمی جعفری خرد شده تزیین کنید و بعد برش دهید و نوش جان کنید.
نکات تهیه تارت قارچ و پنیر
- در تهیه این تارت غذایی میتوانید از ژامبون خرد شده هم بهره ببرید که طعم بسیار خوبی به تارت می دهد.
- مقدار پنیر را می توانید کم یا زیاد کنید.
- از سبزیجات مختلفی در تهیه این غذا میتوانید بهره ببرید.
- اسفناج طعم بسیار خوبی دراین تارت ایجاد می نماید و ترکیب آن با قارچ فوق العاده است. اگر فصل اسفناج باشد حتما ازاین سبزی غنی از مواد مغذی در این تارت بهره ببرید.
- مرغ خرد شده و پخته شده هم میتواند به ترکیب فوق العاده ایجاد کند. میتوانید کمی مرغ هم بپزید و داخل مواد بریزید.
- دو یا سه قاشق خامه صبحانه در خوش طعم تر شدن این تارت بسیار یاری کننده ست. فقط دقت کنید که اگر از خامه استفاده می کنید در ابتدا کامل هم بزنید تا یک دست گردد بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و بعد سایر مواد.
- زمان پخت خمیر تارت و مواد داخلی تارت به دمای فر و حرارت داخلی فر بستگی دارد ممکن است کمی کمتر یا بیشتر زمان ببرد پس به این نکته دقت کنید.
- در صورت میتوانید در سرانجام بعد از ریختن مواد داخلی تارت روی کراست، دوباره کمی پنیر پیتزا روی مواد بریزید.
تارت را بعد از پخت برش دهید و نوش جان کنید. امیدواریم ازاین آموزش بهره برده ببرید و یک غذا یا پیش غذای خوشمزه و مجذوب کننده را در منزل تهیه کنید. بعلاوه برای مشاهده طرز تهیه غذاهای دیگر به سرویس آشپزی مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا