در بخش معادن، غرب کشور را جدی نمی گیرند
به گزارش وبلاگ دوست، خبرنگاران/خوزستان رییس سازمان نظام مهندسی معدن خوزستان گفت: در بخش معادن، غرب کشور را جدی نمی گیرند و بیشتر توجه ها و سیاست ها در کشور به سمت معادن فلزی رفته است.

عبدالرضا حرمتی در یازدهمین همایش انجمن زمین شناسی مالی ایران که امروز، 13 آذرماه در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار گردید، اظهار کرد: در خوزستان 14 نوع ماده معدنی وجود دارد که از این تعداد 7 یا 8 نوع را استخراج می کنیم و از این ماده های معدنی بهره مند می شویم.
وی با بیان اینکه عمده معادن در خوزستان از جنس معادن شن، ماسه و مصالح ساختمانی هستند، اضافه کرد: در کشور عمدتا استان خوزستان را به عنوان یک استان معدنی نمی دانند اما این استان، یک استان معدنی است و باید به آن توجه کرد و از ظرفیت های این استان در بخش معدن بهره مند شد.
به گزارش وبلاگ دوست، رییس سازمان نظام مهندسی معدن خوزستان توضیح داد: در بخش معادن، غرب کشور را جدی نمی گیرند و بیشتر توجه ها و سیاست ها در کشور به سمت معادن فلزی رفته است. در این زمینه رویکرد توجه به معادن فلزی و استخراج آن ها و سپس خام فروشی است.
حرمتی با بیان اینکه بزرگترین معدن خوزستان آب دریا است، گفت: در روزگاری، کشور و استان خوزستان واردنماینده نمک بود اما امروز پس از 25 سال بیش از یک و نیم میلیون تن نمک در کشور فراوری می گردد که از این میزان 60 درصد آن در خوزستان فراوری می گردد.
وی با اشاره به اینکه در بخش معدن و زمین شناسی مالی همه کوشش می نمایند تا سطح زندگی مردم افزایش یابد، گفت: نه دانشگاه و نه وزارت صنعت با فرایند فراوری نمک آشنا نیستند. اگر مقالات به فراوری منجر نشوند هیچ اثرگذاری نخواهند داشت و در این راستا باید کوشش گردد تا مقالات کاربردی باشند.
حرمتی با بیان اینکه دوران سوخت های فسیلی به سرانجام رسیده است، گفت: اگر قرار است فراوری ناخالص ملی را افزایش دهیم احتیاج به همدلی است و باید ارتباطی میان دانشگاه و صنعت ایجاد گردد. در کشور 9 هزار و 600 معدن وجود دارد و بیش از 60 درصد از معادن غیرفعال هستند.
روف گاردن
روف گاردن | برای داشتن یک منظره زیبا روی پشت بام ساختمان ها از مشاورین ما کمک بخواهید.
ویزای کانادا
ویزای کانادا | برای دریافت ویزای مولتی 5 ساله توریستی کانادا از ما مشاوره دریافت نمایید.