در آشپرخانه سلطنتی سعدآباد چه می گذرد؟

به گزارش وبلاگ دوست، مجموعه مستند 200 قسمتی با موضوع گردشگری خوراک با عناوین طعم سفر، بسیار سفرباید، ماچله و خوراک های ایرانی در آشپرخانه سلطنتی مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد در حال نمایش است.

در آشپرخانه سلطنتی سعدآباد چه می گذرد؟

به گزارش وبلاگ دوست به نقل از خبرگزاری ایرنا؛ این روزها اگر سری به مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد بزنید و راهی موزه آشپزخانه سلطنتی بشوید شاهد نمایش مستندهای با موضوع خوراک خواهید شد.

در محلی که پیشتر غذاها به شکل خاص و ویژه برای خانواده سلطنتی طبخ می شده و پر است از ابزار و ادوات مختلف حالا ارزش افزوده ای هم قرار داده شده تا علاقه مندان به خوراک و تاریخچه غذاهای سنتی و بومی ایرانی به شکلی علمی با این صنعت آشنا شوند.

آثار مستند گردشگری خوراک در 200 قسمت را عبدالرحیم صاحب الفصول سالها با سفر به اقصی نقاط ایران تهیه نموده تا بخشی از تاریخ ایران زمین را به تصویر بکشد.

این مستندها در زمان های مختلف تهیه شده اند؛ بعضی ین 5 تا10 دقیقه هستند و بعضی هم در مستندهایی تا 25 و 35 دقیه تهیه شده اند، طعم سفر، بسیار سفر باید،ماچله و خوراک های ایرانی از جمله مستندهای هستند که این روز ها به جزئی از کاخ سعدآباد تبدیل شده اند.

صاحب الفصول می گوید: ااین برای اولین بار است که در موزه های کشور اثری به شکل ثابت پخش و عضو بخشی از موزه می گردد. پیش از این این مجموعه مستندها از رسانه ملی به نمایش در آمدند.

منبع: دنیای سفر

به "در آشپرخانه سلطنتی سعدآباد چه می گذرد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در آشپرخانه سلطنتی سعدآباد چه می گذرد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید