افزایش یارانه ها مشکل تورم ناشی از حذف ارز ترجیحی را جبران نمی کند
به گزارش وبلاگ دوست، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی معتقد است افزایش یارانه ها و تزریق مبلغ ریالی محدود، تورم ناشی از حذف ارز ترجیحی را جبران نمی کند.

محمدحسین فرهنگی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در تبادل نظر با خبرنگار پارلمانی وبلاگ دوست، درباره حذف ارز ترجیحی در بودجه سال آینده کشور اظهارکرد: مجلس اسلامی درباره حذف ارز 4200 تومانی ازگذشته تا به امروز، همیشه اظهار نظر نموده و در برهه هایی، با قید یک فوریت و دو فوریت با این موضوع مخالفت نموده است.
وی اضافه کرد: علت مخالفت مجلس نسبت به حذف ارز ترجیحی، نگرانی هایی بود که نمایندگان درباره آن داشتند؛ به طوری که احتمال می دادند با حذف ارز 4200 تومانی و تزریق نقدینگی به جامعه، افزایش قیمت ناشی از حذف ارز ترجیحی جبران نگردد. البته که باید تزریق نقدینگی به جامعه نیز تورم زا خواهد بود.
فرهنگی ادامه داد: برترین گزینه و راهکار برای مسائل موجود، معین سهمیه برای امور مردم و بعد از آن حذف 4200 تومانی است؛ چرا که هزینه حذف این ارز، باید صرف تامین مایحتاج عموم گردد. اگر چنین اتفاقی رخ دهد، حذف ارز ترجیحی راهکار مناسبی خواهد بود در غیر این صورت، افزایش محدود یارانه ها مسئله ای را حل نمی نماید و اتفاق خاصی رخ نخواهد داد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پاسخ به سوالی درباره نظر کلی مجلس درباره حذف ارز ترجیحی گفت: کمیسیون های تخصصی مجلس هنوز درباره حذف ارز 4200 تومانی در بودجه سال آینده کشور اظهارنظر ننموده اند و این موضوع هنوز مورد آنالیز قرار نگرفته است. اما به شخصه معقتدم با تزریق مبلغ ریالی محدود، تورم ناشی از حذف ارز ترجیحی جبران نمی گردد و مردم اذیت خواهند شد.
وی در انتها گفت: اگر دولت برای آحاد جامعه سهمیه معین گردد، هرشخصی سهم خودش را دریافت می نماید و قیمت ها نیز می تواند به صورت آزاد معین گردد.
منبع: خبرگزاری دانشجو