افزایش فراوری ذرت علوفه ای در بردسیر

به گزارش وبلاگ دوست، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر گفت:استفاده از کود سبز در مزارع ذرت علوفه ای موجب افزایش فراوری محصول شده است.

افزایش فراوری ذرت علوفه ای در بردسیر

حیدرآبادی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر گفت: در سال زراعی جاری مقدار، 2 هزارو 500 هکتار از مزارع شهرستان بردسیر به کاشت ذرت علوفه ای اختصاص داده شده است، که 20 درصد از این سطح زیرکشت در مزارعی است که عملیات خاک ورزی با کاشت گیاه منداب که به کود سبز معروفیت دارد، صورت گرفته است.

او اضافه نمود: استفاده از کود سبز در این مزارع موجب افزایش فراوری محصول شده است و پیش بینی می گردد که از هر هکتار قریب 45 تن محصول برداشت گردد و این مقدار در مزارعی که از کود سبز استفاده شده است بالغ بر 70 تن علوفه برآورد می گردد.

به گفته حیدر آبادی این امر سبب تشویق کشاورزان منطقه جهت استفاده از کود سبز شده است، وآبیاری این مزارع با استفاده از نوار تیپ صورت می گیرد که درمصرف بهینه آب نقش بسزایی دارد.

وبلاگ دوست کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "افزایش فراوری ذرت علوفه ای در بردسیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش فراوری ذرت علوفه ای در بردسیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید