چرا زنان ژاپنی بدن لاغر و خوش فرمی دارند و همواره جوان به نظر می رسند؟
به گزارش وبلاگ دوست، اگر به ژاپن سفر نموده و با مردم آنجا دیدار کنید، به احتمال زیاد این سؤال برای شما پیش می آید که همه چرا زنان ژاپنی لاغر هستند و جوان به نظر می رسند؟
ژاپن یک کشور فوق العاده زیبا است. کوه های سبز، دریای آبی، فرهنگ پرجنب وجوش و جوش و غذاهای خوشمزه زیبایی این کشور را دوچندان می نماید.
اگر به ژاپن سفر نموده و با مردم آنجا دیدار کنید، به احتمال زیاد این سؤال برای شما پیش می آید که همه چرا زن های ژاپنی لاغر هستند و جوان به نظر می رسند؟
علت اصلی این موضوع تغذیه و سبک زندگی مردم ژاپن است که آن ها را سالم و جوان نگه داشته است. غذا های ژاپنی مبتنی بر اصل سلامت و طول عمر طبخ می گردد و ژاپن یکی از معدود کشورهایی است که بسیاری از مردمش بیشتر از 100 سال زندگی می نمایند.
در ژاپن، مواد غذایی تنها برای دستیابی به طعم و مزه خوب درست نمی گردد، بلکه مردم ژاپن بیشتر به فکر درست کردن غذاهای سالم و مفید هستند.
در ادامه به 10 علت لاغر و جوان بودن زن های ژاپنی اشاره می کنیم:
1- نوشیدن چای سبز
مچا نوعی پودر چای سبز است که در آن برگ باکیفیت چای سبز را خشک نموده، پودر می نمایند و با آب گرم مخلوط می نمایند. این شکل از چای سبز در مراسم چای ژاپنی ها که یک فرهنگ کهن است، استفاده می گردد.
چای سبز نه تنها خوشمزه است، بلکه مزایای بسیاری برای سلامتی دارد. این چای یکی از سالم ترین چای های دنیا، سرشار از آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد مبارزه می نماید و فرایند پیری را به تأخیر می اندازد. چای سبز به لاغر شدن نیز یاری می نماید.
2- مصرف غذاهای تخمیری
این نوع غذاها به وسیله فرآیندهای طبیعی تخمیر می شوند. در این فرآیند، باکتری های طبیعی از قند و نشاسته غذا تغذیه نموده و اسیدلاکتیک ایجاد می نمایند. تخمیر مواد مغذی طبیعی را در مواد غذایی حفظ می نماید و باعث ایجاد آنزیم های مفید، ویتامین های ب، اسید چرب امگا 3 و گونه های مختلف پروبیوتیک می گردد.
تخمیر باعث ترویج باکتری های خوب روده می گردد و با هضم راحت تر غذا در کاهش وزن نیز مؤثر است. علاوه بر این، عمل تخمیر باعث دفع سموم مضر و فلزات سنگین از بافت های سلولی می گردد.
3- علاقه به خوردن غذاهای دریایی
برخلاف آمریکایی ها، مردم ژاپن علاقه به خوردن غذاهای دریایی به جای گوشت قرمز دارند. گوشت قرمز منشأ بسیاری از مسائل سلامتی مانند چاقی، کلسترول بالا و بیماری های التهابی است.
برنج یا رشته فرنگی همراه با انواع مختلف غذاهای دریایی از وعده های غذایی رایج در ژاپن است. چرا که ژاپن کشوری است که به وسیله دریا احاطه شده است؛ بنابراین انواع ماهی، صدف و میگو جزو غذاهای محبوب ژاپنی است.
ماهی به علت داشتن پروتئین های باکیفیت، مواد مغذی مختلف و ضروری و اسیدهای چرب امگا 3 برای مغز، قلب و اندام های دیگر بسیار مفید است.
4- خوردن غذاها در پرس های کوچک
سرو غذاها در پرس کوچک بخشی از فرهنگ ژاپن است.
سرو غذا با مقدار و سایز های کوچک باعث می گردد فرد کمتر بخورد و وزن خود را کاهش دهد. گذاشتن غذا در بشقاب و ظرف های کوچک باعث زیاد به نظر رسیدن غذا می گردد و از پرخوری غیرعمدی و مصرف کالری بالا جلوگیری می گردد.
5- رسم راه رفتن
در ژاپن هم مردان و هم زنان زیاد راه می فرایند. این یک ورزش خوب برای لاغر و خوش فرم ماندن بدن است.
پیاده روی نه تنها به کاهش وزن یاری می نماید، بلکه سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد، باعث افزایش انرژی و خلق وخوی و کاهش استرس می گردد.
در ژاپن حتی بچه ها به جای اینکه با ماشین پدر و مادر خود به مدرسه بفرایند، از خانه تا مدرسه قدم می زنند.
علاوه بر پیاده روی استفاده از دوچرخه نیز محبوبیت دارد. بسیاری از مردم برای رفت وآمد از دوچرخه استفاده می نمایند که یکی دیگر از ورزش های مفید است.
6- خوردن غذا و تنقلات در حین راه رفتن ممنوع
یکی از سنت های ژاپنی ها نخوردن غذا در حین حرکت است؛ زیرا این کار در کشور آن ها نوعی بی ادبی در نظر گرفته می گردد. به همین علت شما به ندرت می بینید کسی که در خیابان حرکت می نماید یا سوار وسایل حمل ونقل عمومی می گردد، چیزی بخورد.
بعلاوه مردم ژاپن در هنگام غذا خوردن هیچ کار دیگری مانند تماشای تلویزیون یا کار کردن را انجام نمی دهند.
7- روش های سالم غذا پختن
غذاهای ژاپنی نه تنها از مواد تشکیل دهنده سالم درست می گردد، بلکه روش پخت وپز آن ها نیز سالم است.
در ژاپن، روش های درست کردن غذاهای خام، پخته و تکنیک های گریل، همه به صورتی است که روغن زیادی استفاده نگردد. این روش پخت وپز باعث حفظ و نگهداری طعم و مواد مغذی مواد تشکیل دهنده می گردد.
8- تمرین ورزش های رزمی
ورزش های رزمی مختلفی در ژاپن وجود دارد و هم مردان و هم زنان بعضی از آن ها را تمرین می نمایند. در واقع، هنرهای رزمی ژاپنی مانند سبک های کاراته، جودو، آیکیدو و … نقش مهمی را در بهبود سطح تناسب اندام و سلامت کلی زنان ژاپنی بازی می نمایند.
9- استفاده از چشمه های آب گرم
حمام در چشمه های آب گرم یک روش معمول در ژاپن برای افزایش طول عمر است. ژاپن به عنوان یک کشور آتش فشانی فعال، دارای هزاران چشمه آب گرم در تمام جزایر بزرگش است.
این چشمه های آب گرم شفابخش هستند و با توجه به درجه حرارت آب همراه با محتوای مواد معدنی، مانند منیزیم، کلسیم، سیلیس و نیاسین برای سلامت انسان بسیار مفید واقع می شوند.
10- خوردن دسر های سالم
دسر در ژاپن اهمیت زیادی ندارد و زنان ژاپنی سعی می نمایند دسر هایی بخورند که شیرینی کمتری دارد.
در ژاپن، مردم ترجیح می دهند پس از وعده غذایی خود به جای خوردن دسر های مملو از شکر، میوه های تازه بخورند. به یاد داشته باشید که شکر یکی از عوامل اصلی افزایش چاقی در بیشتر کشور ها است.
حتی اگر در بعضی منطقه ها ژاپن، دسر شیرین به سبک غربی سرو گردد، مقدار های آن به طور قابل توجهی کوچک تر است.
منبع: فوت و فن