شروع به کار سومین جشنواره انگور ارومیه

به گزارش وبلاگ دوست، سومین جشنواره انگور ارومیه با حضور پرشور مردم و مسوولان در دهکده ساحلی چی چست این شهر شروع به کار کرد.

شروع به کار سومین جشنواره انگور ارومیه

در آیین شروع به کار این جشنواره، اسدالله درویش امیری معاون امور مجلس، استانها و حقوقی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، قربانعلی سعادت استاندار آذربایجان غربی، مدیران کل ادارات و دستگاههای اجرایی استان، اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه، شهفرایندان و مسافران روزهای پایانی تابستان در ارومیه و همچنین تعدادی از شهفرایندان کشورهای همسایه از جمله ترکیه و اقلیم کردستان عراق حضور داشتند. در این جشنواره که تا روز شنبه 28 شهریورماه جاری برگزار می گردد، ظرفیت های فراوری، فرآوری و صنایع تبدیلی انگور در ارومیه در معرض دید عموم قرار گرفته است. آسیاب آرد (اون دگرمانی)، محل های تهیه دوشاب، مراحل زراعت و باغبانی در روستاهای آذربایجان غربی، زندگی عشایری، تهیه آش و نان سنتی و غرفه های مراکز ارائه خدمات گردشگری و مسافرتی و برگزاری تئاتر خیابانی از جمله بخش های این جشنواره به شمار می فرایند. یکی از مهمترین جلوه های روز شروعین جشنواره که تا پاسی از شب نیز ادامه داشت، حضور پرشور مردم در دهکده ساحلی چی چست بود به طوری که ترافیک بسیار سنگینی برای ورود به این دهکده ایجاد شده بود. در بخشی از این جشنواره نیز دختران ارومیه ای بازی بومی محلی وسطی و هفت سنگ را به نمایش گذاشتند. این جشنواره تا شنبه هفته آینده صبح و عصر میزبان شهفرایندان ارومیه ای و گردشگران بازدیدکننده است. آذربایجان غربی یکی از استانهای برتر فراوری کننده انگور در کشور به شمار می رود و سالانه افزون بر 280 هزار تن انگور از باغ های آذربایجان غربی برداشت می گردد و بیش از 50 رقم از این میوه در استان کشت می گردد که از جمله آنها می توان به یاقوتی، خلیلی، حسینی، ریش بابا، دانه بلند، کشمشی و قرمز اشاره نمود.

منبع: ایرنا

منبع: کجارو

به "شروع به کار سومین جشنواره انگور ارومیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع به کار سومین جشنواره انگور ارومیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید